HomeCulturaLa Galera se suma a les Jornades de Patrimoni un any més

La Galera se suma a les Jornades de Patrimoni un any més

Este any, les Jornades Europees de Patrimoni es duen a terme els dies 13, 14 i 15 d’octubre. L’agenda està plena de propostes que inclouen portes obertes, visites guiades, concerts, activitats i tallers familiars, entre altres.

El lema d’esta edició, proposat pel Consell d’Europa, és “Patrimoni viu”. Esta temàtica fa referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació i que encara es mantenen vives avui en dia.

Un dels municipis que participa activament en estes Jornades és la Galera. Els dies 14 i 15 d’octubre, de 12.00 a 14.00 hores, oferiran una visita guiada i presentacions audiovisuals, dirigides a adults i infants. A través d’estes activitats, els participants tindran l’oportunitat de conèixer l’ofici de terrisser, una artesania mil·lenària que té profundes arrels a la Galera i les Terres de l’Ebre. També es podrà descobrir com este ofici treballa amb materials propers, genera pocs residus i crea objectes durables en el temps. Cada visitant rebrà un petit fragment de fang per provar les seues pròpies habilitats artesanes.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una ocasió única per connectar amb el ric patrimoni cultural de Catalunya i celebrar les pràctiques tradicionals que continuen essent vitals avui en dia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies