HomeSocietatLa Generalitat llança una campanya per promoure els ports com a espais...

La Generalitat llança una campanya per promoure els ports com a espais a l’aire lliure i segurs per al turisme de proximitat

TERRES DE L’EBRE // L’empresa pública Ports de la Generalitat ha dissenyat una campanya promocional amb l’eslògan “Viu els ports”, que mostra els ports com a instal·lacions preparades, obertes, segures, sense massificació, idònies per a l’estiu i la tardor i amb una àmplia oferta d’activitats. La campanya engloba els 45 ports gestionats per la Generalitat de Catalunya i vol ser una entrada d’aire fresc i un esquer per ajudar a reactivar l’activitat portuària, afectada per la crisi sanitària. Ports de la Generalitat ha establert una línia estratègica per potenciar els ports des de tres eixos: l’impuls a les infraestructures portuàries que s’estan potenciant, modernitzant i adaptant al canvi climàtic; l’establiment de mesures econòmiques per pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària en els usuaris, gestors i agents portuaris; i la promoció per donar suport a l’activitat portuària.

Viu els ports

La nova campanya de promoció “Viu els ports” va destinada al mercat de proximitat i vol convidar la ciutadania a conèixer millor els ports i la seva activitat. L’objectiu és que els ciutadans i ciutadanes s’animin a anar als ports per gaudir d’un espai a l’aire lliure com és el mar, llogar un vaixell per hores o dies, practicar activitats nàutiques, turístiques i d’oci, visitar la subhasta del peix o tastar els productes de proximitat com el peix en els restaurants dels recintes portuaris. La campanya es compon d’un vídeo, bàners, anuncis, creativitats i posts. Es difondrà durant un mes entre mitjans de comunicació generalistes i especialitzats, online i offline, plataformes turístiques i nàutiques i xarxes socials. El vídeo mostra una família que va a un port, lloga un vaixell, mira la descàrrega del peix i assaboreix els productes de proximitat en un dels restaurants del port. És una petita mostra del gran ventall d’activitats que es poden fer en els recintes portuaris.

9.000 llocs de treball

L’activitat dels 45 ports gestionats per la Generalitat de Catalunya, no inclosos els ports de Barcelona i Tarragona, d’interès general, genera una facturació de 992 milions d’euros anuals i 9.135 llocs de treball entre directes, indirectes i induïts. Aquesta informació està extreta d’un estudi elaborat pel Laboratori de Transferència de la Universitat de Barcelona, publicat l’any 2017. Aquestes dades posen en relleu que els ports esdevenen una indústria productiva que impulsa el desenvolupament de l’economia catalana. Ara, els agents, els gestors i els usuaris estan patint els efectes econòmics a causa de la crisi sanitària. En aquest escenari, Ports de la Generalitat llança aquesta campanya per donar suport i promoure l’activitat que es fa als ports entre la ciutadania, per tal que s’apropi als ports i conegui millor la seva vida i l’oferta d’activitat que tenen per passar-hi un dia i, si els agrada, poder repetir.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=MO-79xegfnk&feature=emb_logo

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 47

Últimes notícies