HomePolíticaLa logística de les eleccions al Parlament trasllada quatre punts de votació...

La logística de les eleccions al Parlament trasllada quatre punts de votació al conjunt del municipi de Tortosa

La convocatòria electoral prevista pel 14 de febrer, que definirà la composició del Parlament de Catalunya durant la pròxima legislatura, comportarà un seguit de mesures per complir els protocols fixats pel Procicat amb motiu de la pandèmia de covid-19.

Estes mesures faran que fins a quatre col·legis electorals del municipi de Tortosa canvien la seua ubicació durant la jornada: es tracta del punt de votació situat al Centre Cívic de Ferreries, que es traslladarà al pavelló poliesportiu de Ferreries; el punt del centre multiusos de Remolins també es reubicarà, al pavelló firal; a Jesús, el col·legi situat a l’institut escola Daniel Mangrané se situarà al pavelló poliesportiu; mentre que les urnes de Campredó canviaran l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada pel nou Espai Cultural La C. A més, en altres punts de votació se senyalitzaran accessos diferenciats per a les taules per reduir el flux de votants.

Juntament amb això, l’Ajuntament de Tortosa també ha proveït un nombre major de taules i de tanques: les normes establides des del govern de la Generalitat a l’hora de dur les eleccions fixen que la distància entre els membres de les meses ha de ser de com a mínim 1,5 metres i que la distància entre taules siga d’almenys 2 metres. De la mateixa manera, l’Ajuntament ha adquirit el material de protecció individual que s’haurà de lliurar als membres de les meses, segons determina el protocol definit per al conjunt del país. L’horari de votació va de 9 a 20 h. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies