HomeInfraestructuresLa Mancomunitat de la Taula del Sénia es reuneix per abordar diverses...

La Mancomunitat de la Taula del Sénia es reuneix per abordar diverses problemàtiques compartides

La Mancomunitat de la Taula del Sénia va reunir representants de les generalitats catalana i valenciana al riu Sénia, per treballar de forma conjunta en els temes que afecten esta zona limítrof.

Els secretaris es van comprometre a elaborar un conveni marc de col·laboració entre les dues administracions per abordar les problemàtiques comunes de la zona del Sénia, en matèries com la sanitat, l’educació, les infraestructures o el turisme.

Des de la Taula del Sénia es va incidir especialment en la necessitat de reparar diversos dels ponts que travessen el riu Sénia, entre Catalunya i la Comunitat Valenciana, i que es troben actualment en mal estat. Es tracta del pont de Malany, entre la Sénia i Rossell i que dona entrada a la zona de la Tinença de Benifassà; i els ponts històrics del Molí de l’Om i el Molí Bordales.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, va destacar de la visita l’oportunitat “d’abordar diverses problemàtiques compartides per tots els municipis com la salut, emergències, educació, comunicacions… i també per situar a l’agenda de les diverses administracions la necessària restauració d’elements patrimonials com els ponts del Molí de l’Om i Molí Bordales entre altres.”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 83

Últimes notícies