HomeSocietatLa marca de mel ecològica Muria BIO celebra el Dia Mundial de...

La marca de mel ecològica Muria BIO celebra el Dia Mundial de l’Abella amb la seva recuperació

El Dimecres, 20 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’Abella i Muria Bio ho celebra amb la recuperació de les abelles.
Les mesures restrictives que hi han pres els respectius Governs a escala mundial per combatre el Coronavirus, han reduït de manera dràstica el trànsit i la contaminació. Aquest gest ha donat vida a les flors silvestres i està ajudant a restaurar diferents ecosistemes vegetals i propiciant el retorn de les abelles.

Des de fa uns anys la supervivència d’espècies pol·linitzadores com les abelles està seriosament amenaçada. El canvi climàtic, l’ús de pesticides en l’agricultura i l’augment d’espècies exòtiques invasores són les causes principals d’aquesta amenaça. Com a conseqüència, el cicle de reproducció vegetal, els cultius i la producció de mel estan en joc, ja que a Espanya el 71% dels aliments bàsics depenen de l’activitat pol·linitzadora. Sense abelles la biodiversitat mundial perilla greument.

Ara el confinament ha canviat lleugerament aquesta tendència. Les flors silvestres i les colònies d’abelles han començat a recuperar-se.

Segons Plantlife, l’organització més gran europea de conservació de plantes silvestres, centenars d’espècies de flors silvestres estan naixent a llocs inusuals, el qual beneficia les poblacions d’abelles, ocells, papallones i insectes la supervivència depèn de les plantes silvestres. Durant l’estat d’alarma del Coronavirus la natura ha recuperat els seus espais. El simple fet de deixar que moltes plantes florisquen de nou oferirà pol·len i nèctar a les abelles, ja que el 80% de les plantes utilitzen l’ajuda d’insectes per transportar els grans de pol·len.

La col·lecció de Mel Ecològica Muria BIO, que pertany al Canal Horeca i que està disponible tant online com en establiments especialitzats com herboristeries o dietètiques, consta de pol·len natural i 11 varietats de mel: Alta Muntanya, Castanyer, Bosc, Mil flors, Eucalipte, Bruc, Farigola, Cantueso, Taronger, Acàcia i Romaní. La gamma es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris/Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies