HomeCulturaLa plaça de la Baranova de Tivissa acollirà la novena edició de...

La plaça de la Baranova de Tivissa acollirà la novena edició de ‘Les nits a la Baranova’

Tornen Les nits a la Baranova, per novè any consecutiu, a la plaça de la Baranova de Tivissa. Com en les passades edicions, cada nit es dedicarà a una temàtica: el jazz, els musicals i la lírica, però enguany se’n suma una de nova, la dansa.

“Feia temps que hi anàvem al darrere, i al final, enguany, tindrem una nit dedicada a la dansa”, detalla l’alcaldessa de Tivissa, Montserrat Perelló, que afegix “anirà a càrrec de l’Escola de Dansa Mari Carmen Gallardo, de l’Hospitalet de l’Infant. Ella és una de les hereves de l’Escola Montserrat Soteres, que als anys noranta va tenir una acadèmia de dansa aquí, a Tivissa, i que va dixar les seues deixebles”.

La nit de jazz, el dissabte 6 d’agost, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a Les nits a la Baranova, amb l’actuació de Sunset Dreams, un trio musical format per la vocal Mar Capdevila, la pianista Cristina Masferrer, i el guitarrista Xavi Moreno. “Es tracta d’un grup que versiona de forma íntima i acústica les cançons més romàntiques d’ara i de tots els temps”, explica l’alcaldessa.

Tot seguit serà el torn de viatjar al llarg d’un ampli recorregut per mítiques obres de teatre, sèries i pel·lícules com Els Miserables, Grease, Mar i Cel, Mamma Mia, Disney, Cabaret i West Side Story, entre d’altres. El 13 d’agost serà la nit dels musicals i, per tal d’homenatjar les cançons del gènere dels musicals, dalt l’escenari hi haurà tres músics amb una llarga trajectòria: Jorge Varela, pianista, amb Mikel Herzog i Serafín Zuribi, és l’encarregat dels arranjaments i la interpretació al piano; el cantant de Lax’n’busto i que també va ser actor, entre d’altres, del musical Mar i Cel, Salva Racero, serà una de les veus de la formació; i l’altra vocal serà Rakel Esteve, professora de cant i també l’actual veu de Musas del Soul.

El dissabte 20 d’agost, la soprano de Darmós, Sara Blanch, retornarà al certamen per a la nit lírica, acompanyada del tenor Marc Sala i del pianista “resident”, com apunten des de l’organització, Josep Buforn, que ha participat des dels inicis en Les nits de la Baranova. En este sentit, Perelló apunta que “enguany podrem tornar a gaudir de Sara Blanch, ja que l’any passat l’ajornament d’algunes produccions no li va permetre assistir-hi. Així, la tindrem durant la nit dedicada a la lírica, que és l’alma mater d’esta proposta cultural”. Finalment, el dia 27 d’agost serà el torn de la dansa clàssica, moderna i urbana, amb l’actuació de l’Escola de Dansa Mari Carmen Gallardo. Perelló ha remarcat que torna una nova edició, “amb espectacles i una qualitat musical “d’alt nivell”.

Les entrades ja es troben a la venda a www.tivissaturisme.com i també a l’Ajuntament del municipi, al preu de 3 € per a la nit del jazz i dels musicals, entre 15 i 25 € per a la nit lírica, i per a la nit de la dansa, l’entrada serà gratuïta. L’organització recorda que l’aforament és limitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 36

Últimes notícies