HomeSocietatLa Policia Local d’Alcanar activa un dispositiu policial especial per a protegir...

La Policia Local d’Alcanar activa un dispositiu policial especial per a protegir a la població

ALCANAR // Aquesta setmana ha entrat en funcionament un dispositiu policial especial a Alcanar que estarà actiu al llarg de l’estiu i que combina el servei uniformat i el de paisà.

D’aquesta manera s’intensificaran els controls en les diferents zones turístiques i també a peu de carrer per a potenciar un ús correcte de la mascareta, especialment a les zones de platja, en els nuclis comercials i en els espais on es realitzen les diferents activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar.

Els controls de la Policia Local d’Alcanar també han de  garantir l’espai interpersonal que marca la normativa a l’hora d’utilitzar les platges, els serveis de restauració i els diferents establiments.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “l’augment de positius a les Terres de l’Ebre ens obliga a extremar les precaucions i ser, si cap, encara més curosos amb les mesures de protecció i seguretat”.

El batle també agraeix “la corresponsabilitat de tota la ciutadania” i recorda que “hem de cuidar-nos i protegir les persones més vulnerables. Si ho fem, segur que tot anirà bé”.

Des de l’entrada en vigor la nova normativa de la Generalitat de Catalunya que obliga a l’ús de la mascareta en tot moment, la Policia Local ha informat la ciutadania sobre l’obligatorietat de portar mascareta i també ha emès al voltant d’una cinquantena d’actes de denúncia.  Tal com afirma, Jordi Bort, regidor de Governació, “esperem que no siga necessari seguir utilitzant aquesta via i que tothom actue amb consciència i responsabilitat pel bé comú”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 39

Últimes notícies