HomeSense categoriaNou casos més de coronavirus eleven a 51 els positius diagnosticats a...

Nou casos més de coronavirus eleven a 51 els positius diagnosticats a l’Ebre en l’última setmana

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha registrat nou casos més de coronavirus, elevant a 392 els positius acumulats per la Covid-19 al territori des de l’inici de la pandèmia. Així doncs, en l’última setmana, a l’Ebre s’han diagnosticat una cinquantena de casos nous. Segons ha informat la directora territorial de Salut a l’Ebre, Mar Lleixà, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa té ingressades tres persones diagnosticades amb la Covid-19 que es troben estables. 
 

Dades de Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 79.595 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.192 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 47. Fins avui s’han comptabilitzat un total de 40.316 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.240 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Quant a la comarca del Segrià, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 3.763 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, dels quals 140 han mort amb la COVID-19. 
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.631 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.913 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.114 a una residència i 800 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 79

Últimes notícies