HomeCulturaLa programació d'arts escèniques i música de l'Auditori Felip Pedrell gener-juny 2024...

La programació d’arts escèniques i música de l’Auditori Felip Pedrell gener-juny 2024 inclou 16 espectacles

La programació d’arts escèniques i música del Teatre Auditori Felip Pedrell de la temporada gener a juny de 2024 inclou un total de 16 espectacles: set de teatre, quatre familiars, dos musicals, dos de dansa i un de circ. Una programació atractiva amb propostes per a tots els públics i de diverses disciplines artístiques que s’estrenarà el pròxim 21 de gener amb un espectacle familiar ‘Mare Terra’ de la companyia del Príncep Totilau i que s’allargarà fins a l’1 de juny amb l’espectacle ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la regidora de Cultura, Mar Lleixà, han presentat avui la pròxima temporada de l’Auditori.

Les entrades i abonaments per accedir als diferents espectacles ja estan a la venda al web de l’Auditori (www.teatreauditoritortosa.cat). “Presentem una programació amb una àmplia varietat de registres, diversa i atractiva amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques i la música a tota la ciutadania“, ha dit Jordan. En aquest sentit, per tal de facilitar l’accés de totes les persones a la programació, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per adherir-se a la iniciativa Apropa Cultura. “Volem promoure la integració de col·lectius en risc d’exclusió a la vida cultural de la ciutat, amb avantatges per accedir a les diverses propostes artístiques“, ha explicat la regidora de Cultura, que ha precisat també que malgrat que el 2019 es van anunciar l’adhesió a Apropa Cultura mai es van completar els tràmits. “La cultura ha de ser accessible per totes les persones, ara sí que finalitzarem els tràmits perquè els col·lectius vulnerables hi tinguin accés“, ha assenyalat Lleixà.

Pel que fa a les obres de teatre, el plat fort serà ‘La plaça del diamant’, una producció del Teatre Nacional de Catalunya i el Grec 2023, que es representarà a l’escenari tortosí el 26 de gener. La programació també inclou ‘Hamlet 0.1’ de Sergi Belbel (23 de febrer); ‘Coralina, la servent amorosa’ (8 de març); ‘La paella del dijous’ (16 de març), que forma part de la campanya Cap Butaca Buida, que pretén omplir les butaques de tots els teatres de Catalunya; ‘L’enterrador’ (20 d’abril); ‘Jauría’ (17 de maig) i ‘Bona gent’ de Quim Masferrer (1 de juny).

En l’apartat musical, hi ha programades les actuacions de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que presentaran l’espectacle ‘Ilercavònia’ i el Quartet Gerhard, que porta el nom del compositor català Robert Gerhard (deixeble de Felip Pedrell), un quartet de corda amb una dilatada trajectòria internacional.

Quant a la dansa, hi haurà el ballet neoclàssic amb la ‘Gran Gala’ del Ballet de Barcelona i ‘Rojos’ de la companyia, Miquel Barcelona. Coincidint amb la diada de Sant Jordi s’ha programat un espectacle de circ a la plaça de l’Ajuntament, ‘Poi’ de la companyia d’Es Tro. A més de l’espectacle familiar ‘Mare Terra’ n’hi haurà tres més: ‘La casa més petita’, de la companyia Campi qui pugui; ‘La faula de l’esquirol’, de la companyia La Baldufa i ‘La motxilla de l’Ada’ de la companyia Teatre al detall.

Finalment, a més de la programació estable hi haurà el cicle de teatre amateur, coorganitzat amb la Coordinadora de grups de teatre amateur del Baix Ebre i Montsià.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

89 + = 99

Últimes notícies