HomeSocietatLa quarta edició de "L'Arbre dels Somnis" de CaixaBank lliura regals de...

La quarta edició de “L’Arbre dels Somnis” de CaixaBank lliura regals de Nadal a 80 infants de l’Ebre en situació de pobresa

CaixaBank ha presentat la quarta edició solidària “L’Arbre dels Somnis”, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

L’entitat financera ha organitzat esta edició, oberta a tots els clients de l’entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies d’Espanya, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels infants i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el territori o de manera telemàtica.

A les Terres de l’Ebre, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb Càritas Amposta, Creu Roja Amposta i Tortosa, i Esplai Blanquerna de Tortosa.

Es calcula que esta edició mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de l’entitat financera, per fer realitat els desitjos de tots els infants vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil.
Entre les organitzacions col·laboradores, figuren Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d’àmbit local.

“L’Arbre dels Somnis” buscarà consolidar-se, un any més, com una de les iniciatives solidàries capdavanteres del país. Des del 2018, l’entitat financera ha aconseguit complir els somnis de més de 70.000 infants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies