HomeEducacióLa Ràpita acull una nova edició de la Fira d’Ocupació

La Ràpita acull una nova edició de la Fira d’Ocupació

La Ràpita acollirà, el dijous 26 de maig, una nova edició presencial de la Fira d’Ocupació, organitzada per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

La fira s’emmarca dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el Marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

La Fira d’Ocupació es durà a terme al Pavelló firal de la Ràpita des de les 9.30 fins a les 14.30 hores. Es dirigeix a joves entre 16 i 29 anys que actualment no estudien ni treballen, joves inscrits i no inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, visitants que no siguen joves ni inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i empreses que vulguen contractar joves qualificats.

L’esdeveniment s’organitza amb la finalitat de promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació, donar visibilitat als joves en la cerca activa d’ocupació, oferir en un sol espai els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat, impulsar altres alternatives de cercar feina i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

Al llarg de la jornada hi haurà diferents ponències, com per exemple ‘Treballar per compte aliena o emprendre el meu propi negoci?’ a càrrec d’Ivette castro, ‘Com puc treballar a l’administració pública. Oferta pública i nous processos d’estabilització’, a càrrec de Maria Moreno o ‘Com diferenciar-te en una entrevista de feina’ a càrrec de Palomo Consultors. A banda, també hi haurà gimcanes de la inserció, temps d’intercanvi amb els ponents i un taller de videocurrículum.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha exposat que “unim esforços per crear l’espai ideal perquè les empreses del territori i les persones que busquen feina es troben i coordinen”. Per la seua banda, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Francesc Faiges, ha apuntat que “comptem amb la participació de quaranta-set rellevants indústries i empreses de les Terres de l’Ebre que oferiran més de 500 llocs de treball, sobretot en els sectors del turisme sostenible, hostaleria, serveis sanitaris, emprenedoria, oficis i indústria”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies