HomeEducacióLa Ràpita atorga 201 beques de transport a estudiants de cicles superiors...

La Ràpita atorga 201 beques de transport a estudiants de cicles superiors i graus universitaris

L’Ajuntament de la Ràpita ha atorgat aquest mes de gener les beques de transport del curs 2021-2022 a un total de 201 estudiants de cicles superiors i graus universitaris. Com en els darrers anys, el pressupost destinat a assumir les beques de transport ha estat de 33.000 € i, en aquesta edició, cada estudiant ha rebut un ajut que oscil·la entre els 40 i els 245 euros, dependent de la distància del centre educatiu on va cursar els estudis amb la Ràpita.

La regidora d’Educació, Èrika Ferraté, explica que “amb aquestes beques premiem l’esforç i el treball del jovent rapitenc que estudia formació superior fora de la Ràpita”. La regidora destaca que “apostem perquè tots els joves es puguin formar i segueixin estudiant, perquè són ells qui, amb la seva intel·ligència i implicació, lideraran el proper futur”.

De les 213 sol·licituds presentades, se n’han atorgat un total de 201. De les quals, 89 corresponen a joves que van cursar els seus estudis a l’Àrea metropolitana de Barcelona i 57 al Camp de Tarragona; que estudien a Tortosa n’hi va haver una vintena i una quinzena ho van fer a Amposta. Altres destinacions dels estudiants rapitencs van ser Lleida, Girona, València, Castelló, Terol o Madrid.

Per rebre els ajuts, hi ha un conjunt de requisits que qui els sol·licita ha de complir: haver estat matriculat/da en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2021-2022; haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats; estar empadronat/da a la Ràpita; i tenir entre 17 i 25 anys en el moment de la matrícula.

Beques transport 21-22

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies