HomeSocietatLa Ràpita contracta 4 persones en el marc del programa Treball i...

La Ràpita contracta 4 persones en el marc del programa Treball i Formació del SOC

L’Ajuntament de la Ràpita contracta 4 persones en el marc del programa Treball i Formació del SOC, les quals s’han incorporat aquest mes de febrer a la brigada municipal, i desenvoluparan tasques de neteja i condicionament d’espais i equipaments d’ús públic. Els contractes són temporals per a un període de dotze mesos a jornada completa. Paral·lelament rebran una acció formativa per tenir més oportunitats d’inserció i continuïtat al mercat de treball en finalitzar la pràctica laboral i, a més, tindran un acompanyament personalitzat durant el transcurs del Programa.

Les contractacions s’han dut a terme en el marc del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministeri de Treball i Seguretat Social, mitjançant la Conferència Sectorial d’Ocupació. Aquesta línia d’ajuts, en particular la MG45 i DONA, es destina a la contractació de persones desocupades amb més dificultats, per afavorir l’accés al mercat laboral de les dones i les persones més grans de 45 anys.

Els participants d’aquest Programa han estat derivats de l’Oficina de Treball al Montsià a Amposta, en estar inscrits al SOC com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO), perquè es trobaven en situació d’atur i amb dificultats d’accedir al mercat de treball o allunyades d’aquest mercat per les dificultats d’accedir-hi.

Per dur a terme aquesta acció ocupacional, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de la Ràpita una subvenció per un import de 91.437, 04 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 24

Últimes notícies