HomeEconomiaLa Ràpita destina 33.000 euros a les beques de transport

La Ràpita destina 33.000 euros a les beques de transport

L’Ajuntament de la Ràpita convoca les beques de transport que s’adrecen al jovent rapitenc que va cursar els seus estudis superiors en centres educatius fora del municipi en el curs 2021-2022.

Enguany, les beques es poden sol·licitar a partir de l’1 de juliol i el termini romandrà obert fins al 31 d’agost de 2022. La regidora d’Educació, Èrika Ferraté, destaca que “engeguem una nova convocatòria de les beques de transport adreçada al jovent de la Ràpita que marxa a estudiar fora del municipi i afronta nous reptes amb esforç i treball”.

La línia d’ajuts té la finalitat de dotar de recursos als i les estudiants que estudien fora de la Ràpita perquè puguen desplaçar-se fins als seus centres educatius amb un pressupost que ascendeix a 33.000 euros. Com en els anys anteriors, cada estudiant pot optar a rebre un ajut que oscil·la entre els 50 i els 300 euros, dependent de la distància del centre educatiu on cursa els estudis amb la Ràpita.

Per accedir als ajuts, hi ha un conjunt de requisits que els i les sol·licitants han de complir: estar empadronat a la Ràpita; tenir entre 17 i 25 anys en el moment de la matrícula; haver estat matriculat en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2021-2022; i haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats.

En la convocatòria anterior, l’Ajuntament de la Ràpita va atorgar 193 beques d’un total de 209 sol·licituds rebudes del curs 2020-2021. De les sol·licituds aprovades, 75 les van rebre estudiants amb matrícula en centres de l’àrea metropolitana de Barcelona, 53 de Tarragona, 20 a Tortosa, 20 d’Amposta, i la resta de Lleida, Girona, Reus, Terol, Saragossa, Castelló o València.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies