HomeSocietatLa Ràpita dona bosses per fomentar la reutilització i reduir el consum...

La Ràpita dona bosses per fomentar la reutilització i reduir el consum de residus

L’Ajuntament de la Ràpita donarà bosses reutilitzables per conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reutilitzar i, en conseqüència, prevenir i reduir el consum de residus del planeta.

La iniciativa sorgeix de la necessitat d’incidir en la reutilització dels objectes, i a la vegada, per evitar l’ús desmesurat de bosses de plàstic. L’acció es durà a terme en el marc de la darrera campanya de civisme que planteja la no reutilització com una problemàtica que afecta el planeta greument.

El consistori habilita la caseta exterior del Mercat Municipal com el punt de recollida d’estes bosses, les quals es poden recollir els dimarts i dimecres de les pròximes setmanes, més concretament els dies 17, 18, 24, 25 i 31 de maig i l’1, 7 i 8 de juny, de les 9.30 fins a les 13.30 hores.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, declara que “és una iniciativa alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles de les Nacions Unides i el que pretenem és conscienciar sobre la reutilització dels objectes, ja que els recursos no són il·limitats i des del govern local prenem el compromís de disminuir el consum de recursos”. Clos afegeix que “és un model de bossa enfocat per comprar als comerços locals i, en el context actual, considerem que és vital tenir un poble viu, consumir productes de proximitat i comprar als comerços del nostre poble”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 80

Últimes notícies