HomeEsportsLa Ràpita reconeix la trajectòria de 14 esportistes i 4 equips en...

La Ràpita reconeix la trajectòria de 14 esportistes i 4 equips en la XV Nit de l’Esport Rapitenc

L’Ajuntament de la Ràpita va reconèixer, divendres a la nit, la trajectòria de 14 esportistes i quatre equips en la XV Nit de l’Esport Rapitenc. L’esdeveniment, que va acollir els esportistes, entrenadors i familiars, es va celebrar a partir de les 20 hores a l’Auditori Sixto Mir. Un any més, es va dedicar una nit a destacar l’esforç i el talent dels esportistes rapitencs, així com el compromís i la implicació dels clubs esportius de la Ràpita.

Entre els reconeixements de la gala, va destacar la menció especial a Joan Moisés Miguel per la seva implicació i dedicació en fomentar i promoure l’esport local, així com per la seva trajectòria com a president del Grup Centre Excursionista la Foradada. Al capdavant del club, Moisés ha realitzat excursions a la Serra del Montsià, sortides etnobotàniques, excursions pels Ports, pels Pirineus o altres indrets de Catalunya i pujades a la Foradada en lluna plena, entre altres. A més, des del consistori, es va agrair, també, les seves tasques de manteniment, neteja i senyalització dels senders i camins que permeten que el turisme de natura que visita la Ràpita pugui gaudir de les millors condicions.

La regidora d’Esports, Àngela Reverté, va exposar la importància d’educar els esportistes amb valors com el companyerisme, la igualtat i el respecte. “L’èxit és superar-se, treballar constantment, no donar-se per vençut i millorar cada dia com a esportista i, també, com a persona”, va apuntar Reverté. La regidora va afegir que “és un privilegi poder premiar-vos i reconèixer el vostre treball en una nit tan emotiva plena d’agraïments, reconeixements i felicitacions per tota la vostra dedicació, perseverança i treball”.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde, Albert Salvadó, va posar en relleu el privilegi que tenim a la Ràpita de poder “gaudir de l’esport en entorns immillorables que ens permeten viure experiències úniques”. Salvadó va encoratjar els esportistes a seguir esforçant-se així perquè “per a nosaltres, és un goig veure que allí on aneu lluïu el nom de la Ràpita i el poseu ben amunt”.

En aquesta quinzena edició de la Nit de l’Esport, els reconeguts van ser Aina Fibla del Club Rítmica Xaloc; l’equip aleví A del Club de Futbol Sala Rapitenc; el Grup Artístic Alfacs del Club Twirling els Alfacs; Roberto Sánchez del Club Fondistes Rapitencs; Lluís Comí del Moto Club La Ràpita; Natalia Penas del Club Judo Ràpita Montsià; Joanna Arevalos de l’àrea d’esports de natació; el 1r equip de la Unió Esportiva RapitencaIker Navarro del Club d’Escacs La Ràpita; Maria Carrasco del Club Patí Rapitenc; Ian Barroeta del Club de Tennis Serramar; l’Escola de bàsquet del Club de Bàsquet Rapitenc dels Alfacs; Vicent Herrera del Club Centre Excursionista la Foradada; Julio Vega i Jordi Alexandrescu del Club Nàutic La Ràpita secció rem; Vera Velázquez del Club Nàutic La Ràpita secció natació; Nayara Gallardo del Club Gimnàstic Rapitenc; i Toni Moreno de l’Associació Esportiva de Veterans de la Rapitenca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 60

Últimes notícies