HomeEsportsFutbolLa Rapitenca s'imposa a la Plana en el derbi ebrenc femení que...

La Rapitenca s’imposa a la Plana en el derbi ebrenc femení que obre la 2a Catalana

La UE Rapitenca va guanyar per 2-4, en la jornada inaugural de la Segona Catalana, en l’únic duel d’equips ebrencs a la categoria.

El partit va tenir diferents alternances, amb un inici igualat i bastant intens sobretot per part de l’equip local, després que molt aviat, Alba Fischer va avançar al marcador al conjunt rapitenc. Laura Matamoros en una falta a la frontal, va aconseguir empatar, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Només començar la segona part les visitants es van tornar a posar per davant, amb el gol de Verònica Folguerola a la sortida d’un córner, però la reacció va ser molt ràpida per part del conjunt planenc, i en la següent jugada Raquel Santamaria situava de nou l’empat. El partit va entrar en una fase molt interessant amb els dos equips a la recerca de la victòria, encara que la Rapitenca amb l’entrada de jugadores de caire ofensiu, va millorar atac, i va acabar sentenciant amb els gols de Laura Balsebre i Verònica Folguerola, tot i que amb el marcador 2-3, van desaprofitar una pena màxima.

Al final del partit, el tècnic rapitenc Víctor Borja, estava molt satisfet de l’estrena de l’equip “al marge del resultat, estem molt satisfets per la personalitat de les jugadores que tot i ser un equip jove i debutant, han treballat molt i s’han pogut adaptar a un terreny de joc de reduïdes dimensions”.

Per la seva part el tècnic local Garxo lamentava algunes errades que van penalitzar a l’equip “el partit ha estat molt igualat, a la primera part penso que inclús hem estat superiors, amb molt bona actitud, la llàstima és que a la segona part, hem comés algunes errades de concentració que el nostre rival ha sabut aprofitar”.

El relleu del CFF Tortosa-Ebre

El CF La Plana i la UE Rapitenca, amb moltes jugadores que arriben procedents del CFF Tortosa-Ebre, agafen aquesta temporada el relleu del conjunt tortosí, fins ara l’unió ebrenc al futbol-11 federat, que per la manca d’efectius no ha pogut competir.

La Plana i Rapitenca es troben al grup 1, configurat per 13 equips, juntament amb els dos ebrencs, estan la UE Avinyonet, Escola Futbol Base Vendrell, CD Morell, CF Reus de Tota la Vida; Fundació Futbol Base Reus; Gimnàstic de Tarragona; CF Vilanova i la Geltrú; Subirats Unió Esportiva; CF Cubelles; UD Tancat i FC Tarraco.

FITXA TÈCNICA:

CFF LA PLANA, 2
UE RAPITENCA, 4

CFF La Plana: Mar Moreno, Noemí Pérez, Laura Matamoros, Andrea Simón, Cristina Fernández, Elisabeth Vidal, Patricia Fontané, Paula Marques, Raquel Santamaria, Joana Cid i Alícia Curto. També van jugar: Lara Marin, Alba Ripoll, Leire Ferraz, Tània López.

UE Rapitenca: Cristina Navarro, Verònica Folguerola,
Alba Fischer, Sílvia Maicas, Anna Escribano, Núria Callarisa, Judit Forné, Naiara Sorribes, Paula Adell, Naiara Queral, Ainhoa Hernández. També van jugar Gemma Comes, Laura Balsebre, Sara Ber, Núria Falcó, Juliane Vaquer.

Gols: 0-1 Alba Fischer (6′), 1-1 Laura Matamoros (39′), 1-2, Verònica Folguerola (48′); 2-2, Raquel Santamaria (49′); 2-3, Laura Balsebre (52′); 2-4, Verònica Folguerola (73′).

Àrbitre: Marc Machí Aragonés. Targeta groga a la local Alícia Curto.