HomeEsportsTreballada victòria del Cantaires Tortosa per seguir colíder de 3a Catalana

Treballada victòria del Cantaires Tortosa per seguir colíder de 3a Catalana

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa i Bàsquet, va aconseguir la tercera victòria consecutiva a la Tercera Catalana sènior masculina, mentre el Rapitenc Bear Quimica, patia la primera derrota.

L’equip tortosí va superar 76-72 al CB Montblanc que es presentava també invicte. en un partit amb moltes alternances. L’equip dirigit per Berni Rubio va protagonitzar una bona sortida, dominant el primer quart per 22-17, encara que els visitants es van imposar en el segon per 15-22, arribant-se al descans amb 37-38. Va continuar la igualtat i a quatre minuts per al final el Montblanc anava per davant  per 62-66. Reacció local  amb parcial 14-6, amb 10 punts de Lluis Bel.  Van jugar  Arnau Pedret (5), Mascarell (8), Roger Pedret (8),Bel (12), Mora (3),  Hidalgo, Paris (3), Luna (6), Salvadó, Faiges (5) i Rodríguez (6), Viader (20).

El CB Rapitenc Bear Química, va perdre el primer partit de la temporada per 50-85 a a la seua pista amb el Torreforta B, en una partit que es va decidir sobretot al tercer quart. En els dos primers bastant igualats es van imposar els visitants, 14-18 i 17-20, al descans un incert 31-38, però en el tercer van gairebé  sentenciar amb un clar 4-26. Van jugar, Tomàs (2), Morales (2), Costes (3), Ferran Román (2), Joan Román (15), Valls, Albiol (9), Espelta (2), Ferrando (9), Sancho (6), Fornós, Cortés.

A la competició territorial el CB Amposta, que és colíder amb el CB Constantí Green, va superar per 70-66 al CB Móra d’Ebre en el duel ebrenc de la jornada. Triomf per a l’AES Stockplus La Sénia a la pista del Rocabruna sub-25, 46-52, i solvent i contundent doblant practicament al seu rival, del CB l’Ametlla de Mar per 99-50, davant el CB Vila-seca Blau sots-21.

En la territorial femenina victòria per 56-36 del CB Amposta davant el CB Alcover, amb Anna Gómez amb 16 punts i Paula Casajust amb 17, com a màximes anotadores