HomeEsportsFutbolUn sòlid Ulldecona ofega les idees de l'Ebre Escola que perd el...

Un sòlid Ulldecona ofega les idees de l’Ebre Escola que perd el seu primer partit (0-1)

Un Ulldecona rocós li ha plantejat un partit molt complicat a l’Ebre Escola Esportiva, que no ha trobat la fórmula de trencar la solidesa defensiva del rival i no ha pogut generar arribades clares per intentar com a mínim empatar la confrontació que els ha suposat la primera derrota de la temporada. Des de l’arribada del nou tècnic Xavi Castillejo el conjunt del Montsià que ha incorporat a tres novetats, està oferint una imatge completament diferenciada de l’inici del campionat. Un bloc compromés, sòlid defensivament i sense contemplacions que li ha permés sumar els sis darrers punts de forma consecutiva.

Els de Pepe Balart no han trobat la tecla per fer-los-hi mal, no obstant durant la primera part la primera rematada a porta de Tornel que es perd molt alta per sobre el travesser a la sortida del segon corner consecutiu (24′). En l’acció prèvia s’ha reclamat tímidament un possible penal. Als 33′ una sortida en fals del porter Carlos Panisello i Tornel rematava amb el cap, però ha pogut rectificar bé i aturar la rematada quan ja entrava a gol. Ha estat l’única errada defensiva que ha tingut el conjunt faldut que pràcticament en la primera que han tingut ha acabat en gol. Després d’un córner sacat en curt la centrada de Cardona cap al segon pal va ser rematada de forma espectacular de tisora per Albert Zaragoza que l’allotjava per dalt de Marco al mateix escaire. Un autèntic golàs. Així s’arribava al descans.

Després del pas pels vestidors Callarisa en veure avançat al porter local feia una vaselina des de la corona de l’àrea que petava al travesser en el que podia haver estat el 0-2 i pràcticament la sentència. Lluny de reaccionar, el partit es va travar molt més i van tenir els falduts l’opció de marcar el segon un altre cop mitjançant Cardona des del vèrtex de l’àrea que controlava Marco en dos temps (62′). La rèplica local arribava amb una falta a la frontal que sacava Buera i aturava sense problemes Panisello (70′). Amb més cor que cap, els de Balart intentaven estirar-se en busca del gol de la igualada i nou minuts després la tornava a tenir Buera en una pilota penjada des de tres quarts que guanyava l’acció als defensors entrant des de segona línia i Panisello molt segur aturava sense problemes la rematada un xic forçada del migcampista ebrenc. Les més clares per als locals venien en temps d’afegit quan a la sortida d’un córner la rematada de cap a boca de canó de Monclús la salvaven sobre la mateixa línia de gol la defensa de l’Ulldecona i dos minuts més tard en una falta penjada des de tres quarts que caia al segon pal, Monclús totalment sol no encertava a rematar quan estava completament sol per afusellar dins la petita.

En definitiva tres punts molts valuosos per a l’Ulldecona que ha exhibit la seva rigurositat i han tret una victòria molt treballada davant un Ebre Escola que tindrà que fer un reset i mirar cap endavant al partit davant el Remolins-Bítem que tornarà a jugar a casa la setmana vinent. Els falduts rebran al seu camp la visita de l’Ampolla.