HomeCulturaLa Regidoria de Cultura de l'Ampolla promou una àmplia varietat d'activitats

La Regidoria de Cultura de l’Ampolla promou una àmplia varietat d’activitats

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla ha organitzat un any més la Setmana Cultural, que se celebrarà del 22 al 29 d’abril. El tret de sortida a les diverses activitats i actes el donarà la presentació del llibre El Misteri del Suriv Anoroc, a càrrec de la seva autora Laia Ropals, que tindrà lloc el divendres 22 d’abril, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Municipal de l’Ampolla.

Al llarg de la setmana, a la Biblioteca Municipal, hi haurà contacontes per a tots els cursos de l’Escola Mediterrani i, el dijous 28 d’abril, a les 18.30 hores, s’ha organitzat l’espectacle Memòries líquides. Veus de les bugaderes, de la mà de Rosa Vendrell. El Grup de Teatre de l’Ampolla, el divendres 29 d’abril, a les 18.30 hores, també a la Biblioteca Municipal, oferirà l’espectacle Un tast literari.

Paral·lelament, l’Escola Mediterrani promourà, del 22 al 29 d’abril, un concurs de dibuix entre l’alumnat de 5è i 6è que girarà entorn la temàtica Un món divers, una resposta dialogada. El dimecres 27 d’abril, a les 17 hores, el centre escolar també ha organitzat una jornada de portes obertes.

A més a més, en el marc de la Setmana Cultural 2022, el diumenge 24 d’abril, a les 11 hores, tindrà lloc la XXI edició dels Tres Tombs l’Ampolla, i el dissabte 30 d’abril, a les 10 hores, es farà una sortida al Teatre Victòria de Barcelona per assistir a l’espectacle Billy Elliot, el musical. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla subvenciona la meitat del cost del transport per participar en aquesta activitat amb l’objectiu de promoure el consum de cultura entre la ciutadania.

Cartell de la Setmana Cultural 2022.jpeg
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies