HomeTurismeLa Ribera d’Ebre, protagonista d’un dels sis projectes catalans d’slow turism

La Ribera d’Ebre, protagonista d’un dels sis projectes catalans d’slow turism

Sis agències de viatges de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i l’Anoia rebran 96.000 euros per desenvolupar productes que responguin a la filosofia de l’slow tourism, és a dir, un turisme sostenible, connectat amb el territori i integrat en el model local. Amb una dotació màxima de 16.000 euros per cada projecte, el 90% de la inversió estarà cofinançada pel projecte europeu Med Pearls, que lidera l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball.

D’aquesta manera, la Ribera d’Ebre vol esdevenir un referent en slow tourism, una tipologia de turisme responsable i sostenible que posa èmfasi en promoure i involucrar les economies locals per tal de donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, tot respectant els llocs visitats.

Benvinguda al Med Pearls Bridge Event a càrrec de la directora General de Turisme

El projecte a la Ribera d’Ebre

Els diferents productes seran articulats per l’agència de viatges El Brogit, especialitzada en ecoturisme i enoturisme, en col·laboració amb diferents empreses del territori que ofereixen allotjament, activitats interpretatives, restauració, productes locals i transport. Es proposa desenvolupar diverses propostes d’slow turism que engloben de manera integral tota la comarca.

Totes elles es duran a terme dins d’un ecosistema narratiu gamificat, on els personatges que integren els exploradors de la Ribera mostraran les raconades amagades de la comarca i portaran el visitant a assaborir els seus productes locals. Des de les muntanyes de Tivissa a la serra del Tormo, des del riu Ebre fins a la seva desembocadura, des del castell de Miravet al poblat del jaciment del Castellet de Banyoles, durant el trajecte no només es viatjarà en el temps sinó també per tot un univers de sabors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 51

Últimes notícies