HomeSense categoriaLa Terra Alta acull de forma virtual la tercera Jornada d'Iniciatives Oleoturístiques...

La Terra Alta acull de forma virtual la tercera Jornada d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya

TERRA ALTA // La Terra Alta es convertirà el dimarts 30 de juny en amfitriona de la tercera Jornada d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya, una iniciativa de la Xarxa d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya (XIOC) creada el febrer del 2017 a partir de la col·laboració publicoprivada. El seu objectiu és el d’involucrar tots els agents implicats en el sector de l’oli per compartir experiències entre zones productores, crear sinergies i definir estratègies conjuntes per atraure visitants i evitar el despoblament del territori.

La situació actual derivada de la crisi de la Covid-19 fa que la jornada s’haja de celebrar de manera virtual, però no impedirà l’assistència de ponents de primer nivell dins el sector de l’oli. Coordinada per Terra Alta Més, un projecte de Desenvolupament Local impulsat pel Consell Comarcal de la Terra Alta, la jornada manté la voluntat de donar suport i coordinar des d’una perspectiva transversal els esforços dels diferents agents públics i privats al voltant del món de l’oleoturisme. En aquesta ocasió, a més, se centrarà en la necessitat d’impulsar iniciatives conjuntes i en conèixer protocols d’actuació, tendències i idees postcovid-19.

La jornada arriba a la comarca avalada per les dues celebrades anteriorment a la Granadella (les Garrigues) i a Ulldecona (Montsià), que van comptar amb una gran acollida per part dels organitzadors i amb una elevada assistència a les diferents sessions programades. Les inscripcions es poden realitzar en línia. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 68

Últimes notícies