HomePolíticaLa tortosina Meritxell Roigé nomenada vicepresidenta primera de la Diputació de Tarragona

La tortosina Meritxell Roigé nomenada vicepresidenta primera de la Diputació de Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona celebrat aquest divendres ha aprovat de forma definitiva el Pla Zonal de la Xarxa de Carreteres de la institució, que permetrà planificar les actuacions previstes a la xarxa viària de l’ens supramunicipal fins al 2035 segons els nous criteris que estableix el propi pla. Aquest instrument s’emmarca en el Pla Estratègic de la Diputació.

En concret, el Pla Zonal defineix les vies que formen part de la xarxa local de la Diputació per incorporar-hi com a carreteres 114 quilòmetres de camins municipals on es faran actuacions de millora del ferm i de senyalització. També estableix uns nous criteris més sostenibles de disseny de carreteres; identifica els dèficits existents a la xarxa; estableix una metodologia basada en criteris de seguretat, rendibilitat i impacte sobre la convivència amb els usuaris vulnerables per prioritzar les actuacions necessàries per resoldre aquests dèficits, i reglamenta un procediment eficient i transparent per fer programes quadriennals d’actuacions de millora a la xarxa.

Durant la sessió plenària ordinària del mes de desembre també ha pres possessió, com a diputada de la Diputació de Tarragona dins del grup Junts, Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès. Ferré s’incorpora a l’equip de Govern de la Corporació després de la renúncia del fins ara vicepresident primer de la Diputació, Quim Nin, qui actualment assumeix altres responsabilitats dins de la Generalitat. Per la seva banda, la diputada i alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, exercirà a partir d’ara el càrrec de vicepresidenta primera de la Diputació i el diputat i alcalde d’Alforja, Joan Josep Garcia, el de vicepresident segon.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 45

Últimes notícies