HomeSense categoriaLa URV ofereix nous postgraus en elaboració de begudes destil·lades, direcció cinematogràfica...

La URV ofereix nous postgraus en elaboració de begudes destil·lades, direcció cinematogràfica i fisioteràpia de lesions

 La Universitat Rovira i Virgili ofereix per al curs 2019-20 un total de 44 títols propis de postgrau, 7 dels quals són de nova creació. La inscripció a aquests estudis de formació especialitzada i professionalitzadora és oberta fins a l’inici del curs o fins a cobrir les places disponibles. Entre les novetats, destaquen els postgraus en direcció cinematogràfica, en elaboració de begudes destil·lades i en exercici terapèutic, prevenció i readaptació de lesions.

El Postgrau en Direcció Cinematogràfica s’impartirà conjuntament amb l’Escola de Cinema de Reus. Les persones que s’hi vulguin inscriure han de presentar el guió d’un curtmetratge, la producció del qual desenvoluparan durant el postgrau.

El Postgrau en Begudes Destil·lades complementa les especialitats en Ciències i Tecnologies de Vins Escumosos i Ciència i Tecnologia de la Cervesa, del Màster universitari en Begudes Fermentades. Els estudiants, que poden ser enòlegs, enginyers químics i alimentaris i químics, entre d’altres, aprendran les principals tècniques de fermentació, destil·lació d’aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques de mescla de begudes.

El Postgrau en Exercici Terapèutic, Prevenció i Readaptació de Lesions s’adreça a fisioterapeutes que es volen especialitzar en fisioteràpia esportiva. Aprendran a detectar factors de risc de lesions associats a la practica esportiva, planificar estratègies de prevenció i correcció i desenvolupar protocols de recuperació individualitzats. Compta amb la participació de professionals en actiu del FC Barcelona.

A més d’aquests tres, també s’ofereixen per primera vegada el Postgrau en Eficiència Energètica en Edificis i Sistemes de Climatització, el Màster en Cuidatges Experts al Nen i l’Adolescent i el Postgrau en Serveis Climàtics, que és virtual.

Per últim, el Departament de Dret Públic ofereix el Màster en Administració Local adreçat a persones que treballin o vulguin treballar a l’administració local.

Els diplomes de postgrau s’adrecen a persones amb titulació universitària que volen especialitzar-se o reciclar-se professionalment. L’oferta completa, així com la informació sobre com fer la inscripció, es pot consultar al web dels màsters i postgraus de la Fundació URV.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 90

Últimes notícies