HomePolíticaL’actual alcalde de Godall, Alexis Albiol, tornarà a presentar-se com alcaldable a...

L’actual alcalde de Godall, Alexis Albiol, tornarà a presentar-se com alcaldable a les eleccions del maig

Alexis Albiol i Roda ha anunciat que serà el cap de llista de la candidatura Acord per Godall a les eleccions municipals del mes de maig vinent. Albiol que és l’actual alcalde de la població després de guanyar per majoria absoluta l’any 2019 amb 4 regidors, té per objectiu donar continuïtat a l’impuls que ha liderat el seu equip durant aquesta legislatura.

Albiol ha fet una aposta important per la sostenibilitat amb el canvi d’enllumenat públic a LED, i la instal·lació de plaques solars als sostres d’edificis públics, a més, d’iniciar el projecte de creació d’una comunitat energètica local.

Però sobretot aquesta ha estat la legislatura de l’atenció a les persones, amb accions molt destacades com la creació del centre de dia per oferir serveis i activitats a la gent gran del municipi, la convocatòria de beques per al transport d’estudiants i la creació del Projecte Casal Jove. Sense oblidar, la implantació dels pressupostos participatius i el foment de la participació de les entitats mitjançant la creació de comissions, com per exemple la de festes.

Pel que respecta a l’àmbit urbanístic s’ha fet un gran esforç en les obres de consolidació i arranjament de l’estructura del barranc de la Caldera, revertint el perill que amenaçava a diversos habitatges. També s’han adquirit i enderrocat cases que estaven en estat ruïnós, per oferir el solar a persones que vulguin construir-hi el seu habitatge, o bé, rehabilitar i projectar nous espais, com és la compra de la Casa Abadia al bisbat, on instal·larà un gimnàs i una sala polivalent. En aquesta mateixa línia s’ha dignificat el lloc de la parada d’autocar i s’ha actuat per tenir una plaça nova a l’Avinguda Catalunya.

A més s’han fet arranjaments al camp de futbol, el cementiri municipal, als edificis públics, a diversos camins rurals i també carrers del poble, acompanyat d’un Pla director d’aigua potable per acabar amb les fuites que patia la xarxa de distribució.

El suport a la pagesia, el foment del turisme i l’agroindústria, la rehabilitació del poble, la fixació i atracció de nova població, i la participació en els projectes importants del territori; com la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre o l’arribada del reg  Xerta – Sénia al municipi, són part dels principals eixos d’actuació del projecte que l’equip d’Acord per Godall està treballant també de cara la legislatura vinent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 89

Últimes notícies