HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament d'Alcanar promou la formació telemàtica per a les famílies que tenen...

L’Ajuntament d’Alcanar promou la formació telemàtica per a les famílies que tenen infants escolaritzats

MONTSIÀ // L’Ajuntament d’Alcanar ha impulsat juntament amb l’Escola Joan Baptista Serra, l’Escola Marjal i l’Institut Sòl de Riu formacions telemàtiques durant els mesos de desembre i gener per a les famílies de l’alumnat, en el marc de les activitats del Pla educatiu d’entorn

Les formacions han estat facilitades pel centre e-dukalia i s’han estructurat en càpsules temàtiques. El temari que s’ha impartit és l’ús del correu, google meet, google chat i google classroom.

A l’Escola Joan Baptista Serra i l’Escola Marjal la formació s’ha estructurat en tres sessions de 2 hores de durada cadascuna, en les quals també s’han treballat diferents aplicacions de l’entorn de treball Gsuite, que és l’eina que s’utilitza per a fer les classes de manera telemàtica; mentre que a l’institut Sòl de Riu s’ha donat a conèixer l’eina iEduca.

La regidora d’Educació, Maribel Ramon ha detallat que estes formacions s’han adreçat de forma gratuïta a tota la comunitat educativa, i ha subratllat que “sobretot van dirigides a les famílies que no estan habituades a utilitzar estes eines, per tal de conèixer, aprofundir i millorar l’ús dels diferents canals i eines digitals”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies