HomeSocietatL'Ajuntament d'Amposta continua amb la restauració i millora de la via de...

L’Ajuntament d’Amposta continua amb la restauració i millora de la via de la Val de Zafán

L’Ajuntament d’Amposta continua amb els treballs de restauració de la via de la Val de Zafán. La setmana passada es va començar una nova fase de la neteja i millora d’este entorn natural.

Estes obres contemplen la neteja i retirada de residus vegetals, l’eliminació d’espècies invasores i exòtiques, la cura de la vegetació autòctona existent mitjançant podes i l’eliminació de les parts mortes, la plantació segons la viabilitat de l’espai d’alguns arbres, arbusts o estrat herbaci amb llavors i la incorporació de més caixes niu per a ocells, ratpenats i hotels d’insectes naturals per afavorir la biodiversitat. Està previst que les obres duren fins a mitjans de desembre.

La recuperació d’este tram de la Val de Zafán va ser l’actuació guanyadora del procés de pressupostos participatius del 2020. Durant el mes de desembre, la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència té previst convocar una visita guiada oberta perquè la ciutadania puga conèixer de primera mà les actuacions que s’han fet i el valor ambiental d’aquest espai.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 38

Últimes notícies