HomeInfraestructuresL'Ajuntament d'Amposta inicia l'ampliació de l'Hotel d'Entitats de l'antiga central d'aigües

L’Ajuntament d’Amposta inicia l’ampliació de l’Hotel d’Entitats de l’antiga central d’aigües

L’ampliació de l’Hotel d’Entitats de l’antiga central d’aigües, al carrer Buenos Aires d’Amposta consistirà amb magatzems per a materials, un espai de coworking per a entitats i una sala polivalent que ocupen un total de 280 metres quadrats.

Es tracta d’un nou model d’hotel d’entitats que s’allunya per deixar un despatx tancat a cadascuna de les associacions i apostar per un espai obert i compartit amb punts de treball, i destinar els espais tancats a magatzems per aquelles associacions que tenen material. A més, també s’habilitarà un espai diàfan on poder fer activitats.

A l’octubre van començar les obres d’arranjament de l’espai amb la instal·lació del terra. Des de llavors, i a través de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, s’han instal·lat les separacions de pladur. I és que tota la feina s’ha fet a través d’una formació professionalitzadora i especialitzada amb la instal·lació de pladur per a persones aturades i que es troben en situació de recerca de feina. Una formació que s’ha programat davant la necessitat manifestada per les empreses del sector de la construcció d’Amposta de tenir bons professionals per a treballar en el sector.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs ha assenyalat queeste espai, ubicat als baixos de l’edifici de l’antiga central d’aigües, se suma als despatxos que actualment hi ha en este mateix edifici”. Tomàs també avança que de cara al 2022, amb el Gremi d’empreses del sector de la construcció del Montsià es farà un nou curs de 160 hores amb pràctiques en les empreses del sector, per a continuar professionalitzant i capacitant persones aturades o que vulguen canviar de feina i treballar en empreses que estan en progressió. Esta formació també amb el Programa Treball a les 7 Comarques del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

D’altra banda la regidora de Participació Ciutadana, Carla Bonfill, ha manifestat que este disseny ha sigut fruit d’un procés participatiu en què s’ha consultat a totes les entitats del municipi que ja estan a l’Hotel i d’altres que tenen interès per disposar un espai.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 91

Últimes notícies