HomeEconomiaL’Ajuntament d’Amposta obre la convocatòria d’ajuts per a les persones usuàries dels...

L’Ajuntament d’Amposta obre la convocatòria d’ajuts per a les persones usuàries dels espais de coworking

L’ajuntament d’Amposta ha obert la convocatòria per poder sol·licitar els ajuts econòmics per incentivar l’ús dels espais coworking al municipi.

Les ajudes es van aprovar a finals de novembre i ara s’han publicat al BOPT, pel qual les persones físiques o jurídiques que utilitzen els espais coworking de la ciutat ja les poden sol·licitar. En esta primera convocatòria, oberta fins al 28 de febrer, la capital del Montsià hi destinarà 5.000 euros del pressupost municipal.

Les persones que vulguen optar a estos ajuts hauran de fer ús d’espais de coworking ubicats a Amposta que, a més, formen part de l’Associació Cowocat Cowocat Rural.

Els ajuts es calcularan segons les despeses justificades d’acord amb l’ús de l’espai que faça el coworker, siga mitja jornada o jornada sencera, i la quantitat de la subvenció serà del 50% (exclòs IVA) amb una estada mínima subvencionable de sis mesos en un màxim de dotze mesos, amb un topall de 800 euros pel total del període subvencionable.

Paral·lelament, esta setmana també s’ha iniciat el termini de sol·licitud dels ajuts econòmics a projectes municipals d’autoocupació, que es poden demanar fins a l’1 d’abril.

Entre les novetats d’esta convocatòria hi ha la possibilitat que les persones treballadores autònomes i noves persones sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA puguen demanar estes ajudes, així com s’ha ampliat el termini perquè puguen sol·licitar-ho totes aquelles persones donades d’alta des de l’1 d’octubre de 2019 fins al 31 de març de 2021 i s’ha eliminat la necessitat d’haver estat a l’atur, que ja no és imprescindible.

En esta convocatòria els ajuts disposen d’una partida de 30.000 euros i tenen un topall màxim de 2.000 euros per persona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies