HomeInfraestructuresL'Ajuntament de Benifallet inaugura un centre polivalent a l'antic edifici de la...

L’Ajuntament de Benifallet inaugura un centre polivalent a l’antic edifici de la Cooperativa

L’edifici de l’antiga Cooperativa de Benifallet s’ha convertit en un nou centre polivalent, un equipament molt necessari per a acollir activitats culturals, lúdiques i esportives amb suficient capacitat.

L’immoble compta amb dos espais separats que es relacionen, un de polivalent, destinat a usos culturals, lúdics i esportius, i una sala d’actes; un altre espai es destina a gimnàs i vestidors i a les antigues oficines s’incorpora l’Oficina de Turisme, annexat a l’antic magatzem, que l’Ajuntament ja havia habilitat fa un parell d’anys.

“Esta és l’obra de tot el poble, que hem pogut tirar endavant tot i la situació econòmica que patíem, amb esforç, contenció i reduint el deute, i que no representa cap greuge a les arques municipals”, explicava l’alcaldessa, Mercè Pedret Ramos, en l’acte inaugural.

Pedret va destacar que va ser clau la voluntat de l’equip de govern per a adquirir l’immoble i que es quedés per al poble, i la del grup de socis que sempre hi van apostar. Totes dos parts ja van qualificar aleshores la signatura d’històrica per al municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies