HomeSense categoriaL'Ajuntament de Deltebre crearà el Consell Municipal de la Salut

L’Ajuntament de Deltebre crearà el Consell Municipal de la Salut

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Deltebre ha presentat els diferents punts que es duran a aprovació de la sessió plenària que se celebrarà el dimecres 20 de gener en format telemàtic.

Lluís Soler, l’alcalde de Deltebre ha destacat “se seguirà donant compliment a les diferents actuacions del Pla de Reactivació Socioeconòmica que estem implementant des de l’Ajuntament de Deltebre durant estos darrers mesos”.

Entre els punts destacats cal posar en relleu la proposta de reglament del Consell Municipal de la Salut, un òrgan sectorial de participació per a l’assessorament i la consulta en l’àmbit de la salut. En formaran part les representants de les entitats, associacions i col·lectius amb seu i àmbit d’actuació a Deltebre i que tinguen com objectiu la promoció de la salut, representants del CAP de Deltebre i també fins a sis professionals.

Soler ha explicat “este consell ens ha de permetre vehicular les inquietuds ciutadanes i crear espais que ens faciliten la promoció de la formació, la prevenció i la millora de la salut”.

També es posarà en funcionament la creació d’un banc d’equipament informàtic reutilitzable destinat a reduir l’escletxa digital. Mitjançant este banc informàtic, la ciutadania i empreses podran cedir ordinadors en bon estat per tal de donar una segona vida als aparells i així facilitar que les famílies amb menys recursos puguen accedir a un ordinador.

Finalment, també se durà a aprovació el cens de locals buits que s’ha creat, tal com ha detallat la regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, per “facilitar que els emprenedors i emprenedores puga trobar el local que més s’adapte a les seues necessitats per engegar el seu propi negoci”. D’esta manera, amb el cens de locals, un total de 129, es crearà una web on la ciutadania podrà veure la ubicació i les característiques dels diferents espais disponibles per a lloguer, com també el contacte amb el propietari o la immobiliària corresponent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies