HomeInfraestructuresL’Ajuntament de Deltebre pavimentarà el 80% dels carrers

L’Ajuntament de Deltebre pavimentarà el 80% dels carrers

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el projecte de pavimentació dels carrers del municipi, el qual permetrà completar un 80% d’arranjament durant aquest any 2022.

Este projecte de pavimentació, que afecta 139 carrers del nucli urbà, s’executarà en els pròxims mesos i té un cost econòmic de 3.940.800 €, de fet, si se suma als carrers que ja estan començats o que es començaran en breu, durant este estiu Deltebre arranjarà 152 carrers amb una inversió del voltant dels 6.500.000 €.

El projecte de pavimentació de carrers se suma a les diferents accions en millora de la Imatge de Poble que l’Ajuntament de Deltebre ha estat realitzant i que continuarà realitzant enguany com són el cas del canvi d’enllumenat a LED, l’adequació de voreres i la supressió de barreres arquitectòniques.

En tot cas, este serà un dels punts que es debatran a la sessió plenària d’este dimecres, com també la sol·licitud d’un préstec de 4.000.000 €, que permetrà sufragar part de la inversió per a la pavimentació de carrers i altres projectes que en breu es donaran a conèixer.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “estem davant d’una acció sense precedents a la història de Deltebre. Una inversió que posarà punt final a un dels dèficits estructurals i que ens permetrà dignificar els carrers i les vies públiques del municipi”. Soler, també ha volgut detallar que passarem de tapar clots i apedaçar carrers, com s’ha fet sempre, a asfaltar-los amb aglomerat”.

El plenari se celebrarà en format telemàtic a partir de les 21.30 hores i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies