HomeSalutL'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un mòdul extern al costat del CAP per...

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la un mòdul extern al costat del CAP per atendre pacients amb covid-19

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat un mòdul extern al costat del CAP, ubicat a la plaça Manel Ferrer, amb l’objectiu d’atendre consultes relacionades amb la Covid-19 i que els veïns i veïnes de l’Ampolla no s’hagen de desplaçar a altres municipis.

Este nou espai, que entrarà en funcionament els pròxims dies, serveix per a fer-hi proves PCR i atendre pacients que puguen tenir el virus. L’objectiu és que l’equipament sanitari puga garantir circuits dobles d’atenció i no barrejar pacients. El lloguer d’este mòdul extern suposa una inversió per a l’Ajuntament de l’Ampolla de 3.000 euros anuals.

El consistori municipal també ha posat una pantalla tàctil perquè les persones usuàries puguen fer tràmits de forma autònoma i, d’esta manera, reduir el temps d’espera a l’hora de fer algunes consultes o gestions al taulell. En este cas, l’Ajuntament ha invertit 5.459,92 euros.

Amb este  dispositiu, l’usuari podrà demanar cita amb el seu metge o infermera de referència, consultar les visites mèdiques pendents, el pla de medicació, imprimir-se un justificant de visita, entre d’altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 61

Últimes notícies