HomeTerres de l'EbreL’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per...

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per incentivar el consum local

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit  5.000 euros en la vuitena Setmana del Comerç, que porta el lema ‘Ara, més  que mai, amb el nostre comerç’ i que tindrà lloc del 7 al 22 de novembre.  Entre les iniciatives que hi ha previstes de realitzar, destaca la campanya  ‘Compra, rasca i guanya’, a través de la qual cada establiment adscrit  donarà premis per valor de 150 euros repartits en deu premis de 5 euros,  sis premis de 10 euros i dos premis de 20 euros.  

Els comerciants dels establiments participants en la iniciativa donaran un  rasca a qualsevol persona que faci alguna compra perquè pugui  aconseguir un premi. Les persones amb un rasca premiat podran anar a  comprar a qualsevol establiment adscrit a la Setmana del Comerç de  l’Ampolla i tindran un descompte pel valor del premi aconseguit.  

“A més a més, tots els comerços participants rebran, com a obsequi, dos  xecs per valor de 15 euros cadascun que podran bescanviar en forma de  descompte a qualsevol dels establiments adherits, és a dir, quan facin la  compra, se’ls hi descomptaran els 15 euros del xec-regal”, explica Geno  Cabrera, regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla. “Des de la  Regidoria de Comerç pretenem dinamitzar les vendes dels establiments  locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el  comerç local de l’Ampolla”, afegeix la regidora de Comerç. 

El pròxim dissabte, 7 de novembre, es donarà el tret de sortida a aquesta  VIII Setmana del Comerç amb l’entrega del material a tots els comerciants  participants.  

A més a més, els dies 9 i 10 de novembre tindrà lloc el GastroEbre 2020 a  l’Ampolla, que es podrà seguir pel canal de Youtube GastroEvents Online.  L’esdeveniment online, organitzat per GastroEvents i que s’emetrà en  directe des de l’hotel Flamingo de l’Ampolla, comptarà amb sessions de  cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners com Nandu Juvany de Can  Juvany (Calldetenes); Fina Puigdevall i Martina Puigvert de Les Cols (Olot);  Eduard Xatruch de Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués), entre  molts d’altres. També hi haurà sessions de cuina d’alguns dels  restauradors locals: Hèctor Roda de Rodamar i Teima Caballé de Sol, i el  tast de destil·lats d’arròs de les Terres de l’Ebre a càrrec d’Humbert Conti  de Sake Kensho. 

Tanmateix, fins al 22 de novembre, els diferents establiments adherits a la  vuitena edició de la Setmana del Comerç oferiran als seus locals una  exposició de dibuixos realitzats pels alumnes de l’Escola Mediterrani de  l’Ampolla. 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 14

Últimes notícies