HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de Móra la Nova inicia el procés participatiu per dissenyar el...

L’Ajuntament de Móra la Nova inicia el procés participatiu per dissenyar el nou edifici de l’Institut Escola 3 d’Abril

RIBERA D’EBRE // L’Ajuntament de Móra la Nova juntament amb la comunitat educativa de l’Institut Escola 3 d’Abril han començat el procés participatiu per dissenyar com serà el nou edifici del centre.

Les propostes ja s’havien debatut de forma separada per la comunitat educativa, AMPA i l’equip de govern, però el divendres passat es van reunir la direcció del 3 d’Abril, l’AMPA, l’alcalde, la regidora d’Educació i els portaveus dels grups a l’oposició per consensuar les propostes que faran arribar al Departament d’Educació.

La directora de l’Institut Escola 3 d’Abril, Marga Merlos, ha destacat “El més important per a nosaltres és poder avançar conjuntament en la construcció d’aquest nou centre i que responga al projecte educatiu del centre”.

Per la seua banda, Miriam Vinaixa, la regidora d’Ensenyament ha expressat que valoren molt positivament este procés participatiu perquè permet que totes les parts implicades puguen decidir de forma consensuada com serà el futur edifici de l’IE 3 d’Abril. També ha manifestat que des de l’Ajuntament proposen que l’edifici tinga algunes zones que tots els ciutadans en puguen fer ús.

Els alumnes també han participat fent propostes demanant tenir més espais oberts i més zona de pati.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 58

Últimes notícies