HomeSuccessosL'ajuntament de Roquetes desmenteix a Engrescats i diu haver actuat correctament amb...

L’ajuntament de Roquetes desmenteix a Engrescats i diu haver actuat correctament amb l’ovella atropellada

Des de l’ajuntament de Roquetes han sortit al pas d’una possible negligència pel que fa al seguiment que se li va fer a una ovella atropellada, i trobada a la urbanització Els Pilans, negant que fos traslladada a la deixalleria municipal i si, en canvi, a un espai per animals que es troba al costat mateix d’aquell servei.

Segons la versió de l’ajuntament, “la policia local va recollir l’ovella ferida a la carretera i va fer les gestions amb tots els ramaders de la zona per esbrinar el propietari, fet que no va donar resultat. Mentre es feien les gestions l’ovella es va deixar al lloc habilitat per als animals perduts de les dependències municipals que es troba compartint espai amb la deixalleria. Des de la policia local es va localitzar vàries persones disposades a recollir l’animal, mentrestant es va deixar a les instal·lacions habilitades fins al moment de la recollida per part d’una veïna de Roquetes“.

Aquesta versió contrasta amb les declaracions de la presidenta d’Engrescats, Núria Espanya, a Amposta Ràdio, on deia textualment que: “la policia local de Roquetes havia agafat l’ovella, l’havia tret de la via pública i l’havia deixat ferida a la deixalleria“. En canvi, l’ajuntament assegura que la van portar a unes dependències específiques per animals perduts a tocar amb la deixalleria i que van aplicar correctament tots els protocols en matèria animal.

L’ovella en qüestió tenia una fractura a la pota posterior dreta i presentava un traumatisme al cap. Amb el suport de la Fundació Santuari Gaia de Girona, un centre vegà de rescat i recuperació d’animals víctimes de l’explotació se li va acabar enguixant la pota.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 49

Últimes notícies