HomeSense categoriaL’Ajuntament d’Ulldecona demana intensificar els controls de velocitat a la carretera TV-3319

L’Ajuntament d’Ulldecona demana intensificar els controls de velocitat a la carretera TV-3319

MONTSIÀ // L’Ajuntament d’Ulldecona ha reclamat que s’implante la instal·lació d’aparells de radars pedagògics a la carretera TV-3319, concretament al pas pel nucli dels Rajolars i de la urbanització Molí de l’Om.

El Servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya ja va intensificar els controls de velocitat instal·lant dos aparells de radars pedagògics, al seu pas pels nuclis urbans del Barri Castell i Sant Joan del Pas.

Es tracta d’una de les opcions més utilitzades darrerament per afavorir la reducció de la velocitat en casos semblants. Segons alguns estudis, les opcions de diferents missatges simultanis i lluminosos permeten reduir fins a un 25% la velocitat de mitjana. A més, el seu software permet crear un registre d’estadístiques en ambdós sentits de la circulació i tenir un anàlisi de les dades recollides.

Després de les primeres setmanes en funcionament i havent detectat una certa millora en la problemàtica existent per l’excés de velocitat de nombrosos vehicles.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha explicat que “es viuen diàriament situacions de greu perill per la velocitat dels vehicles que circulen”, i afegit “es tracta de dos nuclis urbans travessats per la carretera i les persones que hi viuen, majoritàriament grans, han de sortir a tirar la brossa, per agafar l’autobús o simplement perquè volen passejar una estona, i coses tan simples com aquestes en el nostre dia a dia, posen en perill inclús la seua vida”. 

Tant les dos administracions, com la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, han abordat en diverses ocasions la problemàtica i, de manera periòdica, s’hi instal·len també controls de velocitat per radar, però les mesures no són encara suficients segons l’Ajuntament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 86

Últimes notícies