HomeSocietatL'Aldea posa al servei de la Ciutadania un nou canal de comunicació

L’Aldea posa al servei de la Ciutadania un nou canal de comunicació

L’Ajuntament de l’Aldea amplia la xarxa comunicativa del Gabinet de Premsa i Comunicació amb la creació d’un nou canal de comunicació via WhatsApp.

Este canal se suma a la plataforma de l’App per telèfons mòbils intel·ligents Android i iOS, que compta amb més de 1800 usuaris i al canal de Telegram que disposa de 235 subscriptors.

La regidora de Ciutadania, Irene Negre, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim la voluntat d’apropar-nos una vegada més, amb una nova eina per la Ciutadania. Hem creat un canal de WhatsApp, per fer arribar des d’este mitjà totes les informacions que generem des del Gabinet de Premsa i Comunicació, a totes les persones que s’hi vulguen subscriure.” i ha manifestat “des d’aquí animem a tots els aldeans i aldeanes i també a totes aquelles persones que estan interessades a saber que passa al nostre poble, que es donen d’alta al canal de WhatsApp”.

El canal de WhatsApp estarà vinculat a la línia telefònica de l’Ajuntament de l’Aldea i es podrà accedir escanejant el codi QR.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 70

Últimes notícies