HomeEconomiaL'Ampolla inclou canvis en l'ajut a l'alumnat per a fer-lo compatible amb...

L’Ampolla inclou canvis en l’ajut a l’alumnat per a fer-lo compatible amb els vals escolars de la Generalitat

L’Ajuntament de l’Ampolla ha hagut d’incorporar canvis a l’ajut que ofereix a tot l’alumnat de les etapes d’infantil, primària, ESO, batxillerat i formació reglada de formació professional que estiguen empadronats al municipi, per poder-ho fer compatible amb la subvenció del Departament d’Educació d’un val de 100 euros per bescanviar a les llibreries per material escolar o per llibres de text, ja que l’ordenança de l’Ajuntament especifica que no es pot concedir una subvenció a una persona si està ja n’ha rebut una altra per a la mateixa finalitat provinent d’un altre organisme.

Així doncs, perquè estes dos ajudes siguen compatibles, este curs l’objecte subvencionable per a tot l’alumnat que cursa primària seran els 70 euros que s’ingressaran a l’escola en concepte d’Innovamat i material divers. D’esta manera, per sol·licitar l’ajuda de l’Ajuntament s’haurà d’adjuntar el comprovant bancari que justifique que s’ha fet la transferència a l’escola.

Per als estudiants d’infantil, ESO, batxillerat i formació reglada de formació professional, el sistema per sol·licitar esta ajuda serà el mateix que el dels últims anys. La subvenció s’haurà de sol·licitar a l’Ajuntament justificant la compra tant de llibres convencionals com de llicències de llibres digitals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 70

Últimes notícies