HomeEsportsL'Amposta-Lagrama supera al BM Servigroup Benidorm amb una excel·lent segona part

L’Amposta-Lagrama supera al BM Servigroup Benidorm amb una excel·lent segona part

AMPOSTA // Important i meritòria victòria de l’Handbol Amposta, superant per 26-18 al BM Servigroup Benidorm, un dels seus rivals més directes de la competició. Millor no podia resultar el debut a la banqueta de Mateu Castellà, que en el seu retorn per dirigir l’equip, va resoldre de forma positiva un partit que es presentava complicat. Amb les baixes obligades de Yaiza Ferré, Laia Hernández i Marina Gasca, i la lesió només començar el partit de Paula Ripoll, l’aposta del tècnic rapitenc per les jugadores que ha estat dirigit del juvenil, ha resultat tot un encert, per la bona aportació de Blanca Viñas, Rut Pagà i Noa Royo.

El partit va tindre moltes alternances en el primer temps, però a la segona part, l’Amposta va millorar en atac, i la seua bona defensa i encert de Marta Gàlvez sota els pals, van propiciar un parcial de 10-4 en els primers quinze minuts, que es va ampliar fins a arribar a una clara diferència de vuit gols al minut 20 (23-15), que ja van mantenir per acabar el partit amb una bona renda favorable.

Van jugar per part ampostina: Marta Gálvez i Noelia Lazaro a la porteria, Paula Ripoll (1), Georgina Vila (3), Andrea Haro, Gemma Gálvez (6), Cristina Tortajada (1), Paula Yélamo (2), Jèssica Bertomeu (1), Rut Pagà (1), Andrea Guerrero (2), Judit Tortajada (2), Noa Royo, Alexandra Rodríguez, Blanca Viñas (2), Erika Graciani (5).