HomeCulturaL'artista ebrenc, Ignasi Blanch, fa per a CODITA il·lustracions per celebrar el...

L’artista ebrenc, Ignasi Blanch, fa per a CODITA il·lustracions per celebrar el Dia Internacional de les Llevadores

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) va encarregar a l’artista ebrenc Ignasi Blanch 100 il·lustracions per agrair a les llevadores de la província de Tarragona la seva feina, especialment també en època de pandèmia. Des de CODITA es farà arribar aquestes il·lustracions a les llevadores

Ignasi Blanch està enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu pel que sent una profunda admiració. Com ell mateix diu “les infermeres son professionals molt properes, sempre estan quan les necessites”.

Ignasi Blanch, un artista vinculat amb la salut

L’any 2005 va crear el projecte “Humanitzem hospitals” amb l’associació AACIC de pares de nens amb cardiopaties congènites, aplicant la il·lustració de gran format a les habitacions, consultes i passadissos dels hospitals per als més petits.  El 2013, Ignasi Blanch va dirigir el projecte “Centres mèdics il·lustrats”, una proposta de l’Institut Català de la Salut i de la Diputació de Barcelona, per decorar totes les consultes, sales d’espera i passadissos de 2 plantes de pediatria dels CAPs de la Guineueta i el Besòs (Barcelona). Més recentment, el 2018 va publicar un llibre-CD solidari amb l’actriu i cantant Olivia Newton-John, LIV On, un treball conjunt en benefici de la recerca contra el càncer.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 89

Últimes notícies