HomePolíticaLaura Borràs, presenta a Jordi Carapuig com a candidat a l'alcaldia de...

Laura Borràs, presenta a Jordi Carapuig com a candidat a l’alcaldia de Junts a Ulldecona i Barris

Aquest divendres 14 d’abril, a La Casa de Cultura d’Ulldecona, la presidenta de Junts per Catalunya i presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i la presidenta de Vegueria de les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos, han presentat al cap de llista de Junts per Ulldecona i Barris, Jordi Carapuig, per a les properes eleccions municipals el 28 de maig.

L’acte de presentació s’ha celebrat al saló d’actes de la Casa de Cultura d’Ulldecona, han assistit diferents càrrecs territorials de Junts tant orgànics com polítics. En aquest acte, el candidat a l’alcaldia d’aquest  municipi del Montsià, Jordi Carapuig, ha volgut destacar que es presenta amb molta il·lusió i recordant que ell és el primer cop que encapçala una candidatura.

Durant l’acte, Carapuig, ha afirmat:” estic molt il·lusionat d’encapçalar la llista de Junts a Ulldecona i Barris i que a més tingui al meu costat a la presidenta Laura Borràs  m’omple d’energia per intentar treure uns bons resultats a Ulldecona“. Afegint tot seguit:” També em presento perquè compto amb la confiança dels afiliats i simpatitzants de junts a Ulldecona i Barris, el recolzament de l’executiva comarcal i de la Vegueria de Junts. Igualment, vull recordar el gran suport que m’han donat en tot moment la Fina Salvatella l’actual regidora Nuria Balagué, Pepe Perez i Sisco Ollé, sense ells avui no estaria aquí“.

Durant l’acte, Jordi Carapuig ha donat unes pinzellades del que seran les seves línies d’actuació. Actuacions que tindran quatre eixos fonamentals: Cultura, habitatge, promoció de l’economia local i sobretot les persones. D’aquesta manera el cap de llista de Junts per Ulldecona i Barris plantejava la necessitat de planificar els equipaments municipals, engegar polítiques de conservació del centre històric, promocionar i reactivar el comerç locals, així com dinamitzar el polígon industrial. Sense oblidar al jovents mitjançant la creació de mesures encaminades a facilitat la seva incorporació laboral i accés a la vivenda i pensant també amb la infància i la gent gran.

Estic molt contenta d’estar avui aquí a Ulldecona  presentant al cap de llista Jordi Carapuig, una persona molt coneguda i estimada pel seus veïns i molt compromesa en divulgar la cultura no nomes a Ulldecona sinó a la resta del País. Evidentment, és un gran candidat, Ulldecona i com  no Catalunya necessita gent com Jordi per tirar endavant els nostres pobles i ciutats”, comentava la presidenta  de Junts, Laura Borràs.

Per altra banda, la presidenta de la Vegueria de l’Ebre, Annabel Marcos, mostrava la seva satisfacció d’haver tancat una llista molt competitiva per poder aspira a treure uns  bons resultats a les properes eleccions municipals. Igualment, donava les gràcies a l’actual regidora, Nuria Balagué, per la tasca feta durant aquests darrers anys i, la qual, abandona la primera línia de la política activa, donant el pas a Jordi Carapuig.

Cal destacar que el cap de llista de Junts a Ulldecona  és comunicador, actualment dirigeix i presenta el programa cultural “La nostra gent”, al Canal 56 de televisió de Vinaròs, i  es el primer cop que es presenta com a candidat. Molt conegut dins del mon periodístic ebrenc i cultural. Com a dinamitzador cultural és i ha estat president de diverses entitats culturals, càrrecs que li han donat prestigi no solament com a divulgador cultural sinó com a bon gestor.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 68

Últimes notícies