HomeSense categoriaL'Ebre registra 18 casos nous de coronavirus en un dia

L’Ebre registra 18 casos nous de coronavirus en un dia

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha registrat 18 casos més de coronavirus en un diaelevant a 410 els positius acumulats al territori des de l’inici de la pandèmia. Així doncs, des del passat 9 de juliol fins el 16 de juliol el degoteig de casos no ha parat, i amb poc més d’una setmana de diferència, el territori ebrenc ha sumat prop d’una setantena de casos nous. Del total de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia, 21 positius s’han diagnosticat a les residències del territori. 
 

Catalunya suma 1.111 casos nous
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 80.706 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.192 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 51. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.361 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.301 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Quant a la comarca del Segrià, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 3.958 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, dels quals 140 han mort amb la COVID-19. 
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.633 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.915 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.114 a una residència i 800 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 58

Últimes notícies