HomeSense categoriaL'Ebre registra un nou cas positiu de coronavirus

L’Ebre registra un nou cas positiu de coronavirus

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre han confirmat que este dilluns 29 de juny es va registrar un nou cas positiu per coronavirus per prova diagnòstica (PCR i test ràpid), fet que situa en 337 l’acumulat de contagis des de l’inici de la pandèmia. La resta de xifres no ha sofert cap variació, des de l’inici de la crisi sanitària s’han donat 129 altes hospitalàries i s’han registrat 45 defuncions, 15 de les quals diagnosticades amb coronavirus. 

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 71.576 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.149 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 54. A més, 689 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.605 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.966 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.556 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.854 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.098 a una residència i 795 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 40

Últimes notícies