HomeCulturaLes obres del ceramista jesusenc Joan Panisello il·lustren onze llibres a...

Les obres del ceramista jesusenc Joan Panisello il·lustren onze llibres a Romania

El ceramista jesusenc Joan Panisello i Chavarria ha participat durant anys amb artistes internacionals en les edicions de l’ART CAMP internacional a la població romanesa de Calimanesti.

En les diverses edicions en què ha participat ha impartit conferències, ha exposat diverses de les seues obres, així com ha presentat algun llibre. En l’última ocasió, Panisello va ser convidat per col·lectius d’escriptors, periodistes i poetes -com Ioan Barbu, Coman Sova, Gabriela Bani i Héctor Dante Cincotta-, ja que entre el 2012 i el 2019 s’han editat, a Romania, fins a onze llibres en què les il·lustracions que apareixen acompanyant els capítols o els poemes dels autors són algunes de les obres ceràmiques i escultures de Panisello. Segons apunta l’artista, ha reservat alguns exemplars d’estos onze llibres per tal d’oferir-los a algunes biblioteques públiques de les Terres de l’Ebre tan aviat com siga possible.

Panisello és considerat internacionalment com un dels creadors més destacats d’esta època en l’art ceràmic, tant per l’originalitat com per la variadíssima coloració de les seues peces. El ceramista jesusenc és membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica des de l’any 2013, ha estat guardonat amb 29 premis -nacionals i internacionals- i compta amb un miler de publicacions arreu del món que tracten la seua obra, i ha fet més de 300 exposicions en diversos països.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 55

Últimes notícies