HomeSense categoriaTortosa formarà, durant tot un any, cinc jóvens tutelats en oficis com...

Tortosa formarà, durant tot un any, cinc jóvens tutelats en oficis com l’electricitat, la construcció, la pintura o la fusteria

TORTOSA // A partir d’este dilluns, cinc jóvens inicien a Tortosa el període d’aprenentatge laboral dins del programa Treball i Formació, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que va adreçat a persones tutelades o extutelades per la Generalitat, de 17 a 21 anys. 

Al llarg de tot un any, estos jóvens es formaran en diversos oficis, amb l’objectiu que puguen ampliar els seus coneixements i puguen disposar de més sortides al món laboral. Els participants al programa desenvoluparan tasques d’operari de manteniment i de serveis de brigada, a través de les quals podran assolir la formació en disciplines com l’electricitat, la fusteria i fusteria metàl·lica, la construcció, la pintura o la jardineria. 

Algunes d’estes faenes les posaran en pràctica en espais municipals de Tortosa, com ara les Avançades de Sant Joan, on duran a terme algunes tasques de manteniment i millora que contribuiran també al manteniment del patrimoni emmurallat de la ciutat. 

Esta setmana, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han donat la benvinguda als participants del programa en una trobada al saló de plens de l’Ajuntament.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 37

Últimes notícies