HomeSense categoriaLes restriccions a vehicles pesants a l'N-340 es restablixen a partir d'este...

Les restriccions a vehicles pesants a l’N-340 es restablixen a partir d’este dilluns

TERRES DE L’EBRE // El Servei Català de Trànsit informa que a partir d’avui dilluns 15 de juny es restableixen les restriccions a vehicles pesants a diversos trams de les nacionals N-340 i l’N-240 al seu pas per les demarcacions de Tarragona, Lleida i Barcelona, la qual cosa inclou el tram ebrenc de la nacional 340. En aquest sentit, amb la recuperació progressiva de la mobilitat, els camions de quatre o més eixos tornaran a tenir prohibit circular per aquestes vies per motius de seguretat i fluïdesa viàries. 

Aquestes restriccions, vigents des del setembre de 2018, es van aixecar excepcionalment el passat 14 de març en el context de la situació generada pel coronavirus SARS-CoV-2 i la necessitat d’adoptar mesures que garantissin el subministrament de béns essencials. 

La mesura es torna a fer efectiva després que el Ministeri de Foment ha recuperat les bonficacions (suspeses el passat 20 d’abril) als camioners en els trams corresponents de l’AP-7 i l’AP-2, autopistes per les quals es desvien els vehicles afectats. 

Recordem que la resolució publicada pel Servei Català de Trànsit al DOGC estableix la restricció de vehicles o conjunts de vehicles de transport de mercaderies de quatre o més eixos (iguals o superiors a 26 tones de MMA o MMC) en el següents trams:

  • N-340 des del límit amb la província de Castelló a Alcanar fins al punt quilomètric 1.122 a l’Hospitalet de l’Infant. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-7/E-15, entre els recorreguts provinents de Castelló, i la sortida número 38, a l’Hospitalet de l’Infant. 
  • N-340 des del punt quilomètric 1.176,4 a Altafulla fins al punt quilomètric 1.209,5 a Vilafranca del Penedès. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-7/E-15, entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, a Vilafranca del Penedès (sud). 
  • N-240 des del punt quilomètric 69 a les Borges Blanques fins al punt quilomètric 36,5 a Montblanc. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-2/E-90, entre les sortides número 7,a les Borges Blanques, i número 10, al Pla de Santa Maria.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 80

Últimes notícies