HomeTerres de l'EbreLes Terres de l'Ebre registren només 4 sospitosos nous per coronavirus convertint...

Les Terres de l’Ebre registren només 4 sospitosos nous per coronavirus convertint la jornada de dissabte en la millor dels últims dos mesos

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre van donar el dissabte només dos sospitosos per coronavirus determinats per professionals facultatius i cap positiu confirmat per prova diagnòstica (PCR i test ràpid). Estaríem davant de les millors xifres dels últims dos mesos. El total de positius acumulats continua sent de 324 persones i el de sospitosos de 3.894. En residències dels primers acumulen 16, però ara com ara tots amb la malaltia superada, i dels segons 769. Les altes hospitalàries són 122 i el número de defuncions totals 42 (15 positius i 27 sospitosos). A les Terres de l’Ebre no es produeix cap defunció per coronavirus des de fa més de  tres setmanes. Des d’ahir diumenge el Departament de Salut facilita les xifres del dia anterior al migdia del dia següent.

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 64.818 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  D’altra banda, hi ha un total de 222.599 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i a les que no s’ha fet una prova PCR o se n’ha fet i ha esdevingut negativa Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.015 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 210. A més, 2.689 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.
Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.145 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.714 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 36.417 són casos sospitosos.
 
Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.835 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.613 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.926 a una residència i 774 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies