HomeSense categoriaLes Terres de l'Ebre sumen el cinquè dia sense cap positiu per...

Les Terres de l’Ebre sumen el cinquè dia sense cap positiu per coronavius

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre fa cinc dies que no sumen cap positiu confirmat per prova diagnòstica (PCR i test ràpid). El total de positius acumulats continua sent de 324 persones,  mentre que els casos sospitosos és una dada que ha desaparegut del resum diari del Departament de la Generalitat. En residències continuen apareixent els 16 positius acumulats però tots amb la malaltia superada. Les altes hospitalàries són 125 i el número de defuncions totals 42 (15 positius i 27 sospitosos). A les Terres de l’Ebre no es produeix cap defunció per coronavirus des de fa més de tres setmanes.

Els casos sospitosos és una dada que ha desaparegut del resum diari del Departament de Salut la Generalitat

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 65.303 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.
Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.016 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 187.
A més, 2.505 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.
Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.254 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.
Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.797 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 
Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.877 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.633 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.928 a una residència i 774 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies