HomeSense categoriaL'estadi municipal de Tortosa posa a punt diverses millores a les instal·lacions...

L’estadi municipal de Tortosa posa a punt diverses millores a les instal·lacions actuals, abans dels World Sports Games

L’Ajuntament de Tortosa està ultimant aquests dies diverses millores a les instal·lacions esportives de l’estadi municipal.

Es tracta d’adequacions dels equipaments existents, que es duen a terme per adaptar les instal·lacions després de la posada en funcionament del Win Complex Esportiu que, en paraules de l’alcaldessa Meritxell Roigé, “ha canviat la manera de practicar esport a la ciutat”, i davant la disputa dels World Sports Games 2019, al juliol.

En total s’han invertit més de 235.000 euros en diferents actuacions. Entre aquestes, s’ha renovat completament la superfície de rodadura del velòdrom, i s’estan acabant de repintar les baranes i el mur exterior. Roigé ha destacat aquesta actuació ja que suposa millorar un equipament “molt important, ja que és dels pocs que hi ha a tot l’Estat i creiem que calia seguir apostant per aquesta pista”.

D’altra banda, s’han fet diverses actuacions al camp de futbol Josep Otero. S’han substituït tots els seients de la graderia, conservant els colors roig i blanc del Club Deportiu Tortosa i de la bandera de la ciutat. En total, se n’han instal·lat 1.200 de nous. A més, s’han renovat els serveis públics i s’han arranjat dos vestidors dels àrbitres, amb la qual cosa s’ha completat la renovació del túnel de vestidors del camp municipal.

L’actuació també s’ha centrat en la substitució de la il·luminació de les quatre torres del camp, que han incorporat la tecnologia LED, fet que afavoreix, a la vegada, una millor il·luminació i una major eficiència energètica. De la mateixa manera, també s’ha instal·lat enllumenat LED al pavelló poliesportiu de l’estadi.

L’alcaldessa ha remarcat l’aposta que l’Ajuntament de Tortosa fa, des de fa anys, per “situar la ciutat com a capdavantera” en la pràctica esportiva i amb uns equipaments de qualitat per a tota la ciutadania.

 

Més actuacions en marxa

Aquestes millores es veuran completades en les pròximes setmanes, quan finalitzen les obres de la segona fase del Win Complex Esportiu. Els treballs, amb un pressupost de 464.000 euros, suposen la construcció dels nous vestidors, que duplicaran la capacitat actual, i també de la zona wellness i de quatre pistes de pàdel. Aquestes obres també estan instal·lant un ascensor per accedir a la graderia de la piscina, i habilitaran dos taquilles a l’entrada a l’estadi. La segona fase del Win, amb un termini previst d’obres al principi de maig, també preveu la reconstrucció de la grada del camp Josep Otero, així com del talús adjacent al velòdrom, on es replantarà arbrat.

De la mateixa manera, quedarà urbanitzat l’accés cap a l’estadi des de la plaça 1 d’Octubre i s’instal·larà un parc infantil a l’entrada. Altres actuacions previstes que s’abordaran en un termini breu suposaran la millora de la part superior de la graderia del camp annex, per evitar l’acumulació de l’aigua quan plou.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies